Insamlingen till Örebro

Hej
Mitt namn är Rebecca Högberg och bor i Örebro. Efter att ha sett insamlingarna till Gävle och Uppsala ville jag se om neonatalavdelningen i Örebro var i behov av kläder. Jag fick bra respons av avdelningschefen och vi fick gärna skänka kläder till dem. 
 
Jag har inga egna erfarenheter av prematurbebis då jag gick full tid med min dotter som vägde 3.2kg och var 50cm lång. Men man vet aldrig om man hamnar där i framtiden. Eftersom det är så fantastiskt roligt att sy så kände jag att kunde man både göra nytta och nöje så är det ju toppen. 
 
På avdelningen här i Örebro kommer det stå en låda där föräldrarna får välja fritt vad de vill ha (en mössa, en body och ett par byxor). 
 
Jag är i full gång med första omgången kläder som ska lämnas. Har skärt ut 8 bodys och 10 par byxor men fler kommer det bli plus ett gäng mössor. Gör detta mellan mina beställningar jag har. 
 
 
Första lämnandet av kläder kommer ske den 20e december så ni som vill vara med och skänka måste se till att jag får kläderna senast den 19dec. Adressen är Rebecca Högberg Kårsta 523B 70591 Örebro. för mer info maila mig på rebecca.hogberg@hotmail.com